Incrementa

Az INCREMENTA projekt a kkv-k innovációs képességének és kreativitásának fejlesztését tűzte ki céljául.

A program céljai:

  • kkv-tulajdonosok/vezetők, az innovációs menedzsment rendszer létrehozásáért és fenntartásáért és az alkalmazottak képzéséért felelős munkatársak;
  • szakképzési oktatók, szakképzési tanárok, szakképzési központok és az üzleti, innovációs és vállalkozói tudományági szakemberek.

 A projekt az együttműködési irányítására és a kreativitás kezelésére vonatkozó eszközöket és innovatív ayagokat biztosít a kkv-knak.

Hírek, újdonságok

Az INCREMENTA Görögországba utazott

Az INCREMENTA projekt vezetése örömmel osztja meg a hírt, miszerint a második partnertalálkozó sikeresen lezajlott Görögországban, Pireuszban a tervek szerint, 2019. május 13. (hétfő) és május 14. (kedd) napokon.

Megegyeztünk abban, hogy a pályázat célkitűzéseit az ütemterv szerint sikerül megvalósítanunk és minden résztvevő elégedett a projekt előrehaladásával.

A Piraeusban tartott második projekttalákozó

The partnership has already set the dates for the 2nd partners’ meeting, which is going to take place on Monday 13th and Tuesday 14th of May 2019, in Piraeus, Greece.

The partners’ are looking forward to meeting and discussing about the project’s progress. Until then, the partnership will be working on the composition of the Innovation Management System Guidebook for SMEs, that is focusing on Creativity and Collaboration Management.

Közösségi média

We are happy to inform you that INCREMENTA is now on social media! You can join us on Facebook and LinkedIn.

További cikkeink...

  • 1
  • 2

Kapcsolat

Kérjük írja meg kérdéseit, észrevételeit, javaslatait az alábbi felületen:  info@creativityandcollaboration.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne értesülni híreinkről,  iratkozzon fel hírlevelünkre!