Útmutató

Az INCREMENTA projekt a kis- és középvállalkozásoknak készíti el az innováció menedzsment rendszer útmutatóját különös figyelemmel a kreativitás menedzsment és
együttműködési menedzsment tartalmakra. Az útmutató a CEN / TS 16555 szabványcsalád első részére, az 16555-1: Innovációs menedzsment rendszerre összpontosít. Az útmutató tartalmazza a kreativitás és az együttműködési menedzsment állapotfelmérését a kkv-kban annak tartalmának integrálása és megvalósítása érdekében.
Az Útmutató angol, spanyol, magyar, görög, lengyel, bolgár és cseh nyelven érhető el, és letölthető a projekt honlapjáról pdf formátumban.
Az útmutató segíti a kreativitás és az együttműködési menedzsment létrehozását a kkv-k körében. Ez tartalmazza a bevezetés kulcsfontosságú elemeit, esettanulmányokat és jó gyakorlatokat.
Az Útmutató kettős célt szolgál: először olyan anyagként szolgálhat, amelyet a vállalkozók és a személyzet képzésére lehet felhasználni, másrészt útmutatóként és vezetői eszközként is szolgálhat, amely segíti a kkv-kat önértékelési folyamat végrehajtásában és a már meglévő, a kreativitással és az együttműködés menedzsmenttel kapcsolatos minőségbiztosítási rendszerfolyamatokat.

Kreativitás

Kreativitás: Mit kell tudniuk a KKV-knak?

 

Együttműködés

Együttműködés: Tudnivalók a KKV-k számára

 

Eszköztár az Egészségért

Eszköztár az Egészségért - Felhasználói útmutató

Önértékelési esz-köztár

Kapcsolat

Kérjük írja meg kérdéseit, észrevételeit, javaslatait az alábbi felületen:  info@creativityandcollaboration.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne értesülni híreinkről,  iratkozzon fel hírlevelünkre!