Τελευταία Νέα

Συνάντηση Εταίρων στη Βουδαπέστη

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη η 3η συνάντηση εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Incrementa. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εταίροι επικεντρώθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Incrementa, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα διαχείρισης καινοτομίας, δημιουργικότητας και συνεργασίας και αναμένεται να είναι έτοιμο το Φεβρουάριο του 2020. Οι εταίροι συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική πλατφόρμα του Incrementa, ένα εργαλείο που αποσκοπεί στη στήριξη της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θα περιλαμβάνει mini games, online board games και decision trees.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την πλατφόρμα θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας και της σελίδας της Incrementa στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

 

Το INCREMENTA ταξίδεψε στην Ελλάδα

Η ομάδα του INCREMENTA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της 2ης συνάντησης των εταίρων στον Πειραιά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί, τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου 2019.

Τα επόμενα βήματα για την επίτευξη των στόχων του INCREMENTA συζητήθηκαν και όλοι αισθάνονται πολύ αισιόδοξοι για την πρόοδο του έργου. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη στους στόχους της.

2η συνάντηση στον Πειραιά

Η ομάδα έχει ήδη επιλέξει τις ημέρες για τη 2η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στον Πειραιά. Οι συμμετέχοντες ανυπομονούν να συναντηθούν και να συζητήσουν για την πρόοδο του προγράμματoς. Μέχρι τότε, η ομάδα θα εργαστεί πάνω στη σύνθεση του Οδηγού για το Σύστημα Διαχείρησης Καινοτομίας για τις ΜμΕ, το οποίο εστιάζει στη Διαχείριση της Δημιουργικότητας και της Συνεργασίας.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, οτι η INCREMENTA βρίσκεται τώρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο Linkedin.

1η συνάντηση στην Πράγα

Η πρώτη συνάντηση της INCREMENTA έλαβε χώρα στις 15 και 16 Νοεμβρίου στην Πράγα της Τσεχίας.
Η συνάντηση οργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας της Τσεχίας (Culs). Κατά τη διάρκεια τηςσυνάντησης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για το πρόγραμμα και την υλοποίηση των πρώτων δραστηριοτήτων. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να αρχίσουν τη δουλειά!

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@creativityandcollaboration.com

Εγγραφείτε τώρα!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, κάντε εγγραφήστο newsletter μας!