Последни новини

Трета международна среща на партньорите по проект INCREMENTA

 

Третата партньорска среща по проект INCREMENTA се състоя на 19ти и 20ти септември 2019г. в град Будапеща, Унгария. Партньорите се фокусираха върху подготовката на програмата за обучение по проекта, планирана специално за целите на малките и средни предприятия по отношение на иновационната им дейност, креативността и управлението на партньорствата им. Програмата е планирана да бъде готова през м. февруари 2020 г.

Партньорите обсъдиха и платформата за обучение, която е инструмент в помощ отново на иновациите в МСП.

Повече информация за програмата за обучение и платформата ще бъде публикувана на уебсайта на проекта INCREMENTA и социалните мрежи.

INCREMENTA пътува до Гърция

Партньорите по проект INCREMENTA са щастливи да споделят успешното провеждане на втората международна среща по проекта в Пирея, Гърция. Срещата се проведе по план в понеделник и вторник, на 13 и 14 май 2019.

Партньорите установиха, че всички заложени цели следват първоначалния план и всички са доволни от постигнатото до момента и бъдещото развитие на проекта като цяло.

Втора среща по проекта в Пирея, Гърция

Партньорите вече определиха датите за втората среща по проекта, която ще се проведе в понеделник 13 и вторник, 14 май 2019 г., в Пирея, Гърция. Партньорите с нетърпение очакват срещата и обсъждане на напредъка на проекта. Дотогава партньорството ще работи върху състава на ръководството за системи за управление на иновациите за МСП, което се фокусира върху управлението на креативността и сътрудничеството.

Социални мрежи

Щастливи сме да Ви информираме, че INCREMENTA вече е в социалните медии! Можете да се присъедините към нас във Facebook и LinkedIn.

Първа среща по проекта

Първата среща на INCREMENTA се проведе на 15 и 16 ноември в Прага, Чехия.

Домакин на срещата беше Чешкия университет по природни науки (Culs). По време на срещата партньорите обсъдиха проекта и планираха първите дейности. Всички партньори бяха развълнувани и готови да започнат работа!

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!