Наръчник

INCREMENTA предлага наръчник за иновационни системи за управление на МСП с управление на креативността и
Съдържание на управление на сътрудничеството. Той се фокусира върху първата част от семейството стандарти CEN / TS 16555, системата за управление на иновациите 16555-1. Наръчникът съдържа и преглед на състоянието на креативността и управлението на сътрудничеството в МСП, за да се улесни интегрирането и прилагането на неговото съдържание. Наръчникът е достъпно на английски, испански, унгарски, гръцки, полски, български и чешки език и ще може да се изтегли от уебсайта на проекта в pdf формат. (Натисни тук)
Наръчникът ще подпомогне установяването на управление на креативността и сътрудничеството в МСП. Той съдържа ключови елементи, с казуси и добри практики.
От една страна служи като материал, който може да се използва за обучение на предприемачи и персонал, а от друга страна служи като ръководство и средство за управление, което ще помогне на МСП да проведат процес на самооценка и да го адаптират към техните условия, околна среда и вече съществуващи системи за качество, свързани с управлението на креативността и сътрудничеството.

Креативност

Креативност: Какво трябва да знаят МСП?

 

Сътрудничество

Сътрудничество:Какво трябва да знаят МСП?

 

Наръчник за проверка на състоянието

Наръчник за проверка на състоянието - Ръководство за потребителя

РАМКА ЗА ОЦЕНКА НА СЪСТОЯНИЕТО

За контакти

Можете да отправяте запитвания на адрес info@creativityandcollaboration.com

Абонирайте се сега!

Ако желаете да получавате новини от нас, моля абонирайте се!