Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ

Association of SA and LTD companies

Ο Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ είναι ένας ισχυρός σύνδεσμος εργοδοτών με πάνω από 2.000 μέλη από όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1922 και αποτέλεσε συνιδρυτή του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει ιδρύσει το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το Ίδρυμα Μελετών Ανάπτυξης των Επιχειρήσεων και το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας.
Ο γενικός στόχος του Συνδέσμου είναι η προστασία και η προώθηση των νομικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών του, ενεργώντας μέσα στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι από τους ειδικότερους στόχους του Συνδέσμου είναι:

  • Η μελέτη, προώθηση και υποστήριξη των ζητημάτων ενδιαφέροντος και ανησυχίας των μελών του, των οποίων η επίλυση συνεισφέρει στην ανάπτυξή τους και της ελληνικής οικονομίας
  • Η συνολική εκπροσώπηση των Μελών (στο δικαστήριο, σε δημόσιες αρχές και διάφορα συλλογικά σωματεία), ώστε να διασφαλίσει την προστασία των κοινών τους συμφερόντων.
  • Η κατάρτιση στελεχών και άλλων υπαλλήλων των μελών του και η οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, κτλ.
  • Η συμμετοχή σε κρατικά προγραμματα, προγράμματα κοινωνικής ανάπτυξης και άλλα προγράμματα, γενικότερα.
  • Ο Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και έχει παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο. Τα κεντρικά στην Αθήνα αποτελούνται από μία αίθουσα συνεδριάσεων με χωρητικότητα 100 ατόμων, 2 αίθουσες συσκέψεων και 20 θέσεις εργασίας.


Ο ΣΑΕ-ΕΠΕ απασχολεί επί του παρόντος 8 άτομα, 1 άτομο μερικής απασχόλησης και περίπου 15 ασκούμενους ανά εξάμηνο.

 

 

Υπέυθυνοι Επικοινωνίας : Ioanna Anastasopoulou | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.sae-epe.gr | +30 2103620274

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@creativityandcollaboration.com

Εγγραφείτε τώρα!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, κάντε εγγραφήστο newsletter μας!