Ίδρυμα Καινοτομίας Cecot (FCI)

FCI

Το Cecot είναι μια Ένωση Επιχειρηματιών, του οποίου ο ρόλος είναι να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συντεχνιών- και συνεταιρισμών-μελών και να εκτείνει την επιρροή του στο δημόσιο τομέα και σε κοινωνικούς θεσμούς. Προσφέρει, άμεσα ή έμμεσα, τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες και επαγγελματικές συμβουλές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των συμμετεχόντων εταιρειών. Ο κύριος στόχος του Cecot είναι η προώθηση δραστηριοτήτων, πρωτοβουλιών ή πρωτότυπων ιδεών που συμβάλλουν στη βελτίωση των επιδόσεων των επιχειρήσεων και στην οικονομική ανάπτυξη.
Μέσω του χώρου κατάρτισής του, το Cecot προσφέρει πάνω από 1.000 μαθήματα και σεμινάρια ετησίως, διαθέτοντας πάνω από 6.500 εκπαιδευόμενους και από 30.000 ώρες εκπαίδευσης. Το Ίδρυμα Καινοτομίας Cecot (FCI) είναι ο κλάδος του CECOT που προσφέρει υπηρεσίες σε ΜμΕ στους εξής τομείς: επιχειρηματικής μεταφοράς, επιχειρηματικής συμβούλευσης, διεθνών προγραμμάτων και δικτύου BANC.
Το FCI οδηγεί τη Reempresa, μία καταλανική αγορά επιχειρηματικής μεταφοράς, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να ιδρύσουν μία επιχείρηση. Το FCI προσφέρει επίσης συμβουλές σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μία νέα εταιρεία και αυτοαπασχολούμενους.
Το FCI είναι ο ιδρυτής του Δικτύου των Καταλανικών Επιχειρηματικών Αγγέλων (Catalan Business Angels Network), ενός ιδιωτικού ιδρύματος του οποίου στοχος είναι να φέρει σε επαφή ιδιώτες επενδυτές με επιχειρηματίες που αναζητούν χρηματοδότηση.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας : Amparo Martín | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.fci.cat | +34 937361100

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@creativityandcollaboration.com

Εγγραφείτε τώρα!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, κάντε εγγραφήστο newsletter μας!