Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας στο Γκάλγουεϊ

NUI

Μεταξύ των 250 καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (σύμφωνα με το QS και το Times Higher World University Ranking 2017), το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στη την έρευνα και απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους με 17.000 άτομα φοιτητικό πληθυσμό.

Το Πανεπιστήμιο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποστηρικτικού και ενδιαφέροντος περιβάλλοντος στους ερευνητές τους. Το 2013 βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει από τότε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο “ HR Excellence in Research ”, σε αναγνώριση της δέσμευσή του για την εφαρμογή των αρχών του Ευρωπαϊκού Χάρτη και του Κώδικα για τους Ερευνητές.

Το Πανεπιστήμιο συστηματικά παρέχει ερευνητική και ακαδημαϊκή υποστήριξη για τη διευκόλυνση της βέλτιστης ερευνητικής επίδοσης, υποστηρίζοντας έτσι την επαγγελματική ανέλιξη και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των ερευνητών.
Το Κέντρο Επιχειρηματικών Ερευνών Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την ανάλυση νέων διαδικασιών και συστημάτων. Τα ερευνητικά μας έργα μιμούνται δυναμικά συστήματα σε πραγματικές συνθήκες και αναλυτικές θεωρίες και πλαίσια για να επιτευχθεί βαθιά γνώση του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις καινοτόμες προσπάθειές τους. Συνεπώς, συνεργαζόμαστε στενά με τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και την ιεράρχηση των απαιτήσεών τους, την από κοινού ανάπτυξη λύσεων και την εφαρμογή και επικύρωση νέων μοντέλων και συστημάτων.

Η έρευνα εφαρμόζει ένα σύστημα αρχών σχετικά με τα πρόσωπα τις διαδικασίες και την τεχνολογία. .Το ερευνητικό πλαίσιο είναι διεπιστημονικό και εκτείνεται σε τομείς όπως η μηχανική, η τεχνολογία καιη επιχειρηματικότητα.
Η ερευνητική ομάδα αποτελείται από 8 διδακτορικούς ερευνητές και 1 μεταδιδακτορικό ερευνητή που διεξάγει εφαρμοσμένη έρευνα. Όλες οι εργασίες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη απτών αποτελεσμάτων όπως δομές, μοντέλα και συστήματα διαχείρισης πληροφοριών. Μέχρι σήμερα για τα ερευνητικά προγράμματα έχει επιτευχθεί χρηματοδότητη ύψους 1,8 εκ. €.

Επικοινωνία:

Kathryn Cormican | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

Suzana Sampaio | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.nuigalway.ie/engineering-informatics/mechanical-engineering/research/enterpriseresearchcentre/

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@creativityandcollaboration.com

Εγγραφείτε τώρα!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, κάντε εγγραφήστο newsletter μας!